Fredagsmys!

publicerat i Allmänt;
Idag ska jag och kärlek låsa dörren och stänga av mobilerna. Idag ska vi bara ägna oss åt varandra, laga god mat och mysa!!!

Dagen på skocompaniet flög iväg...och nu är det helt plötsligt helg! Fattar inte vart tiden tar vägen, men, men, tiden går fort när man har roligt;)



Längtar så till sommaren!!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emelie:

Hej, kom in på din blogg via lillasofie. Såg i en kommentar att du åkte in på Östra den 17e november förra året. 10 dagar efter att jag åkte därifrån. Du hade möjligen inte rum 5 kanske?

2:a kommentar, skriven , av Emelie:

Åh lilla Tom, han hade man många samtal med. Tänkte ifall du hade rum 5, för har för mig att jag skrev ett litet kort till den som skulle flytta in där.

Jag är på behandlingshem nere i Varberg nu. Östra var inte riktigt min cup of tea, jag var nog för sjuk när jag kom dit. Gick inte upp till normalvikt innan jag skrevs ut, och fick heller ej komma tillbaka, då de ansåg mig för sjuk för att vara där. "Jag var onödig tyckte de, eftersom jag bara gick ner mig" Ninni över.läk. tyckte jag var bra. Personalen var bra till viss del, tyckte inte om alla men det gör man ju aldrig. Men vissa var goa tycker jag, vissa var mindre goa. Malin, Annika F, Eva minns jag att jag tyckte om.

Kommentera inlägget här :