Sammanfattning av veckan..

publicerat i Allmänt;

Idag är det lördag. Solen skiner och fåglarna kvittar och jag har tagit mig upp på rätt väg. Sammanfattningen av veckan blir att det inte finns några som helst bra ting med min sjukdom! Det finns inga positiva saker med Bulimia Nervosa.


Veckan har varit kaotisk! Jag trodde att dagvården skulle bli en enkel match, jag har ju ansett mig vara näst intill frisk! Men vilket uppvaknande jag fick.
 
Att utsätta sig vid förändringar i matschemat är jag inte van vid. Att lägga till en extra macka på förmiddagen och mjölk till lunchen trodde jag skulle bli en baggis. Det visade sig att sjukdomen INTE tyckte att detta passade. Hon kastade elaka tankar, tillät mig inte laga mat när jag va hemma och lät mig inte sova på nätterna.

Efter underbar stöttning från mina vänner....(Therese, älska dig, kloka du! Anne och Jessica skönt att ha er här när tankarna blir för mäktiga! Viktor och Kristian, ni anar inte hur mycket det betyder för mig att ni hänger med mig och handlar...jag trivs i ert sällskap!)...är jag nu tillbaka på den friska vägen.


Jag har återigen fått uppleva hur livet ter sig när man är sjuk och det är inget jag vill tillbaka till. Ingen lycka, ingen glädje...tårar ångest och panik!

Motgångarna denna veckan har gett mig så mycket styrka...jag vet att det bara finns ett val i livet!

Ha en underbar helg i solen och njut!!!!

Styrka!