Ökotex och mål

publicerat i Allmänt;
Jag har snart avklarat en vecka på mitt nya ställe, Me&I säsongen har dragit igång med dunder och brak, lillhönan har feber, vi har haft en allmän kaosartad vecka, men jag har kroppen fylld av endorfiner och är utmattad men lycklig!
Jag känner mitt i allt kaos så mår vi bra, skutan har börjat köra framåt igen i en rasande fart. Den stod stilla ett tag, men nu har vi tagit oss igenom de värsta barriärerna och seglar fint mot ljusare tider.
Jag vet att våren brukar vara lite jobbig, mina år av depressioner gör sig påminda varje vår, men detta året har jag gjort annorlunda. Jag har gjort upp en plan, så förhoppningsvis kommer våren inte bli lika tuff nu när jag är förberedd.
Efter Claudias föreläsning i lördags blev jag så inspirerad! Jag har gjort upp mål och delmål. Delat in mitt liv i tre delar.
Vad jag vill uppnå inom Me&I, vad jag vill uppnå på studio9vackranaglar och till slut vad jag vill uppnå med mig själv!
När man spaltar ner saker blir det ganska enkelt och när saker känns svårt och jobbigt ska jag plocka fram min inspirations/gör mig lycklig-lista.
Snart är det helg och då ska vi fira världens finaste svärmor!!

Bjuder på några bilder från me&i kollektionen, så underbart kul att få promota snygga kläder. Dessutom är jag så jäkla stolt att jag får sälja för ett företag som tänker på miljön och människans mänskliga rättigheter!

Over and out!