En dag värd att firas

publicerat i Allmänt;
Idag för ett årsen fick vi ett hemskt besked. Min syster hade fått en hjärnblödning.
Livet sattes på sin spets och rädslan över att förlora min äldsta storasyster grävde sig djupt in i hjärtat. Min syster bodde då i USA och de närmsta dagarna bestod av oro och extremt lite sömn. Det tog ett tag innan hon vaknade, men hon vaknade! 
Blödningen i hjärnan hade tagit riktigt illa, den satt på hjärnstammen vilket innebar att den slog ut hela systemet. Ingen visste hur det skulle gå, det vi visste var att hon överlevde och för mig var det det viktigaste av allt. 
Från den stund hon vaknade var jag säker på att hon skulle ta tillbaka sitt liv, det fanns lixom inget annat alternativ! 
Idag ett år senare firar jag. Jag firar över att jag fick ha kvar min syster i livet, jag är så otroligt tacksam över det. Jag firar över att hon fortfarande ha drivet till att kämpa. Jag firar över alla de framsteg hon har gjort. Jag firar över att livet gett mig insikt över hur viktigt det är att vara tacksam för det jag har. 
Min syster är min idol. Hon bevisar gång på gång hur långt man kan ta sig med ren vilja och tro på sig själv.
Tack syster för att du fortfarande finns i mitt liv. Tack för att du inte har gett upp! Den senaste veckan har jag drömt om att du är helt återställd, inte en gång utan flera gånger och jag är 100 procent säker på att det är sanndrömmar alltihop! 
Solen skiner idag, så det är ju en perfekt dag att fira livet! 
Hoppas ni alla får en magisk dag och glöm inte bort att vara tacksam❤