CORONA Covid-19

publicerat i Allmänt;

18/3-2020                                CORONA-COVID -19

Vi är mitt uppe i ett hysteriskt Coronavirus som jag inte sett någonting utav över huvud taget. Men jag har redan sett dess kraft till ondska, egoism och elakhet. Jag har redan sett vad det här viruset gör med människor runt mig. Vilket får mig att undra. Är viruset farligt, eller är vi människor farliga? Vad är viruset kapabelt till som vi människor inte är kapabla till? Är det vi människor som skapar det här otroliga kaoset och hysterin, eller är det viruset?

För mig är viruset ett virus, ingenting annat. För mig är viruset Corona något som uppkommit för att vi människor har så otroligt mycket att lära. För mig är Corona något som människan själva efterfrågat omedvetet och något som kommer svepa över som en storm. När allt är över kommer vi stå där med badrumsskåpen fulla av toalettpapper och köksskåpen fulla av konserver och pasta, klia oss i huvudet och fråga vad som egentligen hände. Till följd av vårt beteende kommer många människor på vår jord få känna på hur det är att leva i ekonomisk kris.

Jag är inte rädd, jag är faktiskt tacksam, varje dag, trots att världen har ett virus som sätter otrolig skräck i människor.

Jag är egen företagare som redan märkt av virusets effekter, eller låt mig säga den vilsna människans effekter. Jag får avbokade kunder. Kurser ställs in och möten skjuts på framtiden. Jag borde kanske vara orolig och fundera på hur vi ska klara oss ekonomiskt, men jag ler. Jag tänker att allt har en mening och att det här öppnar dörren till nya möjligheter. Jag har sedan ett par år bakåt i tiden fyllt på med något som ökar tryggheten hos mig själv, det är enkelt och det är gratis och det kallas kärlek. I tider då vindarna blåser hårt runt mig är jag glad att kunna säga att min bägare av kärlek är överfull. Och med en överfull kärleksbägare kommer också möjligheter, kreativitet och fantasi. Har man det, så har man allt. Logistik kan ta dig ifrån punkt A till punkt B, fantasi kan ta dig hur långt som helst.

Så kan Jag betala mitt boende med kärlek?

Kan Jag undvika att bli smittad av Coronavirus med kärlek?

Kan Jag överleva den här epidemin med kärlek?

Såklart kan jag betala mitt boende med kärlek. För hur var det nu? Med kärlek kommer möjligheter, kreativitet och FANTASI. Vad händer om jag är där och skapar, jag hittar såklart vägar som tar mig på otroliga resor och som hjälper mig att betala de räkningar jag har.

Kan jag undvika att bli smittad av Corona? Så klart att jag kan! Känner jag kärlek till mig själv så ger jag ju min kropp också alla förutsättningar till att ha ett fullt fungerande immunförsvar. Jag motarbeta inte min kropps olika funktioner till att reparera sina celler, genom att vara rädd. Jag älskar att leva och talar om för min kropp varje dag att det är just det jag vill. Skulle den mot förmodan ändå vara mottaglig för viruset så är jag hundra procent säker på att min kropp gör precis allt den kan för att bli frisk igen.

Kan jag överleva epidemin? Såklart att jag kan, jag har ju en kärleksbägare som är överfull, den stora frågan är om du kan överleva?