Dagen till ända...

publicerat i Allmänt;
Det gick bra, jag klarade uppdraget! Jag cyklade och handlade precis som jag planerat, affären låg dock lite längre bort än vad jag trodde så det blev först mat kl 16. Åt en portion lasagne och frös ner resten i matlådor. Inget sug till hets överhuvudtaget!! Efter det har jag ätit en portion gröt och en grov macka och ett ägg. Lite dåligt för att vara en hel dag, men jag mår bra!
Ingen ångest och en glad Mela!

Fick sms nu ikväll av den gifta...han vill ses nästa vecka. Jag vill oxå träffa honom, men vet inte hur jag ska ställa mig till allt dethär!? Snälla skriv om ni har några åsikter...gör jag fel som träffar honom?

Ikväll blir det tvmys med lite nötter...mmm!

Härligt avslut på en underbar vecka och bra början på en ny vecka!

Mela tar ett stort kliv idag...

publicerat i Allmänt;
Var ju som sagt på bröllop igår, helt fantastiskt kul! Älskade prästen, han hade långt lockigt håt (typ som E-type fast rakat på sidorna) och svarta skinnbyxor! Han var helt underbar...brudparet var det vackraste. Det spelades säckpipor när vi "marcherade" från kyrkan. En kanon avfyrades...och helt oväntat inleddes festen med att Tommy Nilsson kom och sjöng öppna din dörr för brudparet!

I vanliga fall när det är stora tillställningar och tre rätters middag väntar, svälter jag mig innan. Jag äter ingenting för det kommer ändå bli en massa mat sen och det är ju inte säkert att jag kan spy där (har extremt svårt att spy när jag inte är på min egen toalett).
Igår var det annurlunda...jag åt fruktsallad och drack te till frukost. Innan jag skulle iväg och möta upp de andra åt jag en tallrik gröt och precis innan vi gick till båten drack jag en halv smoothie. Jag åt halva förätten (den va inte så god) på bröllopet. Potatisgratäng och en halv köttbit (den var blodig), sorbeten som var till efterätt och en stor bit av tårtan! Jag var inte proppmätt när kvällen var slut och jag hade ingen ångest...kanske liiite för tårtan, men jag diskuterade med ångesten och han lämnade mig faktiskt ifred resten av kvällen!
Efter bröllopet åkte jag in till stan och vid fyra när innan jag skulle hem käkade jag en liten tallrik pommes. Känns extremt mycket nu när jag läser vad jag åt, men jag var aldrig proppmätt och aldrig hungrig och det är väl dom känslorna "normala" människor går efter?

Dessutom började jag dagen idag med att bajsa ett stort lass...min mage är duktig!

Idag ska jag sätta mig själv på prov...har gjort MÅNGA framsteg under veckan och jag är fruktansvärt stolt över mig själv! Känner mig faktiskt ganska glad och tror att jag fixa dagens utmaning.

Jag ska åka till willys och handla inför en jobbvecka och när jag kommer hem tänkte jag laga...lasagne! Vet att det är extremt lätt att hetsa, men oxå bra mat att frysa in i matlådor. Jag är trött på kycklingfilè och grönsaker...
Jag ska verkligen samla all styrka jag har för att ro detta iland...gör jag det så finns det ingen tvekan om att jag kan bli frisk!

I Januari 2008 började min resa, det var då jag berättade och bestämde mig för att söka hjälp för min bulimi. Imorgon är det 8 månader sedan den riktiga kampen började...och jag har gjort framsteg. I andras öron kanske det låter fruktansvärt löjligt men för mig är det stort. Förstår ni att jag har ägg i min kyl, kycklingfilé och grönsaker i min frys och havregryn i mitt skafferi!

Nu ska jag cykla till willys...ska äta lasagne vid tre ungefär, uppdaterar senare!

Hihi...tack för era komentarer om bajsinlägget!

Varning för äckligt inlägg!

publicerat i Allmänt;
Efter snart en vecka av normalt intag av mat, ingen spya och lite lagom motion har jag upptäckt en njutning. Att bajsa är nog det bästa som finns! Min mage har varit extremt gasig och uppsvullen under veckan, men jag har ändå lyckats låta bli att kräkas och de senaste dagarna har jag bajsat utan att vara hård eller förstoppad. Helt underbart!!!

Det förvånar mig att kroppen är så fantastisk...jag har misshandlat den så länge, men bara under en vecka av normalt leverna börjar den att samarbeta...

Jag ska verkligen göra allt för att fortsätta på detta spåret! Nu ska jag på bröllop och vet ni vad?! Jag är supersnygg idag!!

Köss!