1:a advent del 9

publicerat i Allmänt;

Första advent idag och jag har precis julpyntat lite i rummet. Det blev faktiskt riktigt mysigt!


Idag har vi sagt hejdå till Matilda, kommer sakna henne, underbar människa! Men jag hoppas ju givetvis att jag aldrig behöver se henne här igen, hon är stark, så jag vet att det kommer att gå bra för henne!


Det är väldigt lugnt på avdelningen just nu...bara jag och Nina här, så vi städar och grejar och lyssnar på JULMUSIK!!!


Igår var fem av oss på bio med personal, det var fantastiskt kul att komma ut lite! Vi tramsade oss, tog fula kort och skrattade! Jag trivs fruktansvärt bra med de som är här just nu. Imorgon kommer det en ny hit, hon ska ha Matildas rum, spännande...


Här sitter Mela 24 år gammal och saknar sin nalle! Så är det, jag erkänner att jag är lite barnslig...

Hmm, livet är inte så tokigt i alla fall...man kan inte få allt man önskar, men man kan vara glad för det man har!Varje dag är ett oskrivet blad!
Kärlek!!!

Känslokaos del 8

publicerat i Allmänt;

Igår kom tårarna. Vet inte längre hur jag ska hantera mina känslor. Förr har jag alltid kunnat ta ut det på maten, men här går det ju inte. Jag har ont i mitt hjärta...


Det är många saker nu, mycket som dyker upp i hjärnan som jag så länge försökt att förtränga. Jag är helt matt i kroppen!

Tror det gör mig gott att vara här, behöver konfrontera mitt förflutna, prata, bearbeta och gå vidare. Jag har ett tufft arbete framför mig, det är jag medveten om. Även om det känns pissigt just nu så är det den finaste gåvan jag någonsin gett mig själv.

Behandlingen kommer att hjälpa mig att hitta mig själv igen. En liten låga har tänts och elden kommer snart att brinna igen. Jag kommer att stråla! Jag vet att vinden kommer att blåsa, men jag ska göra allt för att hålla min låga vid liv.


Tack underbara människor för att ni finns och stöttar mig, älskade syster...behöver jag ens säja något?

Stearinljus med brinnande låga

Kärlek!!!

Fredag del 7

publicerat i Allmänt;
http://www.youtube.com/watch?v=kOWOeOXoizg&feature=channel

Lyssna på texten och njut av musiken!