Ny månad

publicerat i Allmänt;
Nu är det inte många timmar kvar på oktober månad 2008...snart går vi in i November, vilket för mig troligtvis kommer att bli en väldigt händelserik månad.

Sitter just nu med tända ljus omkring mig och njuter av Sonja Aldéns underbara röst i högtalarna...känner all lycka strömma igenom min kropp. Känner mig belåten och tillfreds med min tillvaro idag. Känner så fruktansvärt mycket kärlek! Saknar allra bästaste så fruktansvärt mycket, men nästa helg ses vi troligtvis. Sys vill jag oxå krama om...

Jag känner en sån fruktansvärt stark dragningskraft till livet för tillfället...jag vill njuta av varje dag, ingen dag kommer att gå i repris...

Varje dag är unik, kommer aldrig att komma en likadan...så vare sig det är en bra eller dålig dag så kommer den aldrig komma åter. Har vi en dålig dag kan vi vara glada över att den snart e över, har vi en bra dag så kan vi sträva efter att resterande dagar oxå kommer att bli bra!

Jag har kommit på hur underbart det är att älska...att ge kärlek till sina närmaste är det bästa som finns. Utan att förvänta sig något så får man så oerhört mycket tillbaka. En puss, en kram, en klapp på kinden, ett leende sprider så fruktansvärt mycket värme!

Passa på att älska något/någon varje dag och glöm inte att dagen är unik! Ta vara på den och ta vara på livet....

Kärlek!

Att leva...

publicerat i Allmänt;
En tanke som har slagit mig är att jag hela tiden har väntat. Jag har väntat på att få bli inlagd för att bli frisk. Jag har lurat mig själv så många gånger genom att tänka om jag bara gör så och så, så kommer allt bli bättre. Eller när jag blir inlagd, då kommer jag bli frisk, fram till dess kan jag passa på att gå ner lite i vikt.

Jag har insett att mitt liv pågår här och nu, framför mina ögon. Jag behöver inte vara helt frisk för att kunna leva, jag måste ju leva under tiden jag är i mitt tillfrisknande oxå!

Jag har insett att det inte tjäna någonting till att vara frustrerad och irriterad för att jag inte klarar de mål jag sätter upp. Jag har insett att det är ett hästarbete att bli fri från bulimin, men all den energi som har gått åt till att vara frustrerad och irriterad ska jag försöka använda i mitt tillfrisknande. Det går åt mycket energi att vara förbannad och arg, det är bättre att försöka aceptera för jag behöver all min energi till annat.

Det är mindre än tre veckor kvar till inläggning och jag känner mig ganska redo faktiskt. Jag har underbart stöttande väner, världens bästa syster och min kärlek Kristian. Jag har så mycket att vara tacksam för i livet och jag har så mycket kvar att uppleva!

Jag ska sluta att låta mitt liv passera framför ögonen på mig....jag har hoppat på tåget och tänker åka med livet, börja leva!

Kärlek!!

2008-10-27 kl 03.00

publicerat i Allmänt;
Så många sömnlösa nätter det har blivit. Kroppen värker, tankarna snurrar och magen smärtar. Jag är trött men jag kan inte sova, du ger mig ingen ro, låter mig aldrig vara ifred. En ständig plåga är vad du är och inte en sekund låter du mig vila!
Jag har gett upp att vara arg och bitter på dig, det tjänar ingenting till. Du är och förblir min värsta fiende, min bästa vän.
 
Jag hoppas bara att jag en vacker dag förstår dig. Då kommer du att finnas där men den dagen jag förstår dig, då kan jag resonera med dig. Du kommer alltid att finnas där, men den dagen jag förstår vad du gör med mig och vilken kraft du besitter, den dagen kommer du inte längre kunna påverka mitt liv, min vardag.

Jag är trött på att du styr över mig och min kropp. Mitt liv är bara mitt och jag kommer ta tillbaka det även om du kämpar emot.

Jag måste samtidigt få tacka dig för att du har funnits i mitt liv i 10 år. Utan dig hade jag aldrig varit den människa jag är idag. Jag är en stark människa med humor, empati och förståelse för andra människor i min närhet. Jag vet att jag är vacker även om du försöker intala mig något annat.
Du har hindrat mig mycket i mitt liv, men utan dig hade jag aldrig kännt den tacksamhet till livet som jag känner här och nu i denna stund. Du har fått mig att förstå att livet är värdefullt och att jag vill leva. Du har visat mig vad riktiga vänner är och hur viktigt det är med kärlek.

Så tack Bulimia Nervosa för att du funnits där och tack för att du finns! Du har varit en fiende länge men jag är redo att gräva ner stridsyxan, Du får ha dina åsikter en röst i mitt huvud. Jag kommer inte längre kämpa emot. Jag kommer lyssna på vad du har att säja, resonera med dig och därefter kommer jag att ta ett beslut.

Mitt liv är mitt, det kan du aldrig ta ifrån mig käre vän!