Family comes first

Idag är en dag jag ägnar mycket tankar och kärlek till två av mina stora insperationer i livet...min man och min älskade svärmor.
Ingen ska någonsin behöva gå igenom det dom har fått göra...dessa två...starka som oxar och var sitt hjärta av guld med plats för alla människor som förtjänar att ha en plats där.
Idag för 17 år sedan fick dessa två underbara människor ta farväl av en son och en bror, något jag önskar av hela mitt hjärta att de aldrig hade behövt göra. 
Jag vet att Henrik idag är en ängel som är med oss och vakar över min familj och jag är säker på att barnen har träffat honom många gånger om. Henke är en naturlig del av vår familj, även om jag och barnen tyvärr aldrig fick möjligheten att lära känna honom personligen. 
Martin och Gunnel är levande bevis på att livet kan gå vidare....de skrattar, gråter och saknar, men dom har inte tappat livsglädjen. Som sagt dom är mina stora insperationer och utan dom hade jag nog varit en mycket vilsen själ idag. Dom har lärt mig så mycket och för det är jag dom evigt tacksam! 
Ta hand om varandra❤️Möten, möten, möten...

Det där med möten, jag älskar möten! Jag älskar att få träffa människor. Varje människa bär på en ryggsäck, en egen unik historia...
Jag slås gång på gång av hur mäktigt det är att varje dag få möjligheten att möta nya människor, knyta band, ta del av en historia. Det är spännande och givande...
Att få dela med sig av sin egen ryggsäck och tillsammans få skapa minnen! 
Jag är tacksam för båda mina jobb och jag älskar dom! 
Trots att jag älskar mina jobb finns det inget som hugger till mer i hjärtat av kärlek än att få komma hem till min familj, där får jag samla min energi och ladda ny...
Nu ska jag krypa ner hos dessa två juveler:)

Sov gott! Och glöm inte att fokusera på det ni har❤️Tillbaka efter magsjuka och nya perspektiv!

Detta har känts som en lång och kort vecka på samma gång! Började veckan med magsjuka, fy...eftersom jag va borta två dagar från jobbet blev det mycket jobb när jag va tillbaka! Tiden har ju onekligen gått undan och även om jag bara har jobbat 2 dagar så ska det bli underbart skönt med helg! 
Hade ett extremt givande samtal i onsdags och fick en hel del att tänka på. 
Fick bekräftat att jag går på rätt stig och även om det är tuffa tider nu, så kommer det så småningom bli lättare. Allt handlar igentligen bara om att tro på sig själv och sin magkänsla! 
Jag önskar er alla en fantastisk fin helg med massa kärlek! Glöm inte att njuta av solen dom små stunder den faktiskt visar sig för oss! 

Och köp lite tulpaner! Det gör livet lite lättare❤️

Djup eller flummig?

Ibland, ganska ofta har jag en tanke med bloggen. Min tanke är att jag ska vara sådär djup och prata om vettiga saker. Ofta har jag oxå ett färdigt inlägg i huvudet innan jag sätter mig och börja skriva. Sen när jag väl börjar skriva så tappar jag tråden och blir oftast bara flummig. Inlägget blir inte alls sådär djupt och min tanke att beröra andra människor stannar nog i mitt huvudet, haha:)
Men jag tycker det är kul att skriva! Har bloggat i så många år, denna bloggen startade jag 2008 och innan det hade jag en annan blogg. Man tycker att jag borde tröttna kanske? Typ 14 regelbundna läsare, knappt någon som kommenterar och en värdelös layout, men det är ju för min skull jag skriver. 
Kommentarer och läsare är kul att få/ha, men det är inte därför jag skriver! 
Det mest värdefulla är att jag kan se tillbaka på åren som har gått, påminna mig om vad jag har varit med om i mitt liv och att ständigt försöka göra livet värt att leva. 
Jag bär ju trots allt ansvaret över mitt liv, och jag väljer hur jag vill leva!!
Jag vill vara lycklig, jag vill uppleva kärlek, jag vill må bra....
Vad som än händer i ditt liv, glöm aldrig att det är du som har kraften att påverka, det är du som väljer om du vill göra någonting åt det, eller stanna kvar i något som inte gör dig lycklig!
Jag önskar er alla en fin dag💕
Ny vecka...

Helgen har gått i ett rasande tempo och som vanligt när jag lägger mig på söndagkvällen så undrar jag hur det är möjligt att tiden kan gå så mycket fortare när man är ledig. 
I lördags firade vi svärmor...jag somnade på soffan mellan 20-23, så så rolig va jag! 
Igår hade jag Me&I party hela dagen. Herrejisses vilken fantastisk kollektion Me&I bjuder på denna säsongen!
Doris hade fortfarande feber igår, så med lite omplacering på kunder löser vi dagen genom att jag är hemma med hönan och hoppas hon är feberfri när hon vaknar! 
Jag hoppas att min energi sitter kvar ett tag till så jag orkar med allt jag vill göra idag, det gäller ju att passa på när man är "ledig"...
Hopps er vecka blir fin och att ni tar hand om varandra❤️


RSS 2.0