Livet+jag=SANT!

Oj, oj, oj! Veckan har verkligen sprungit ifrån mig och livet börja kännas mer och mer normalt för varje dag som går! Dåliga perioder blir allt kortare och glädjen håller i sig längre. Jag funderar fortfarande mycket på mat, men jag försöker att inte se det som min fiende längre. Det är trots allt maten som jag KOMMER att bli frisk, så maten är från och med nu min bästa vän, inget annat!


Känns som att livet och jag samarbetar igen och det blir allt lättare att lyssna på signalerna som kroppen ger ifrån sig.

Måste bara tacka Poooo och Thrixxx för en underbar dag igår. Tårar behövs för att vi ska få må bra! Lite trött och sliten idag, men allt för glad för att gräva ner mig!


Underbara vänner...änglar överallt, det gör mina dagar fantastiska! Jag har haft en ganska så snyggovecka...har trivts med mig själv helt enkelt. Jag var lite låg innan idag, men insåg efter intagen middag att det bara var lite mat i magen som fattades! Nu är jag på humör igen och jag och Cam ska på bio ikväll. Mys!

Ha en alldeles bäst fredagskväll, för det ska jag ha!


Grattis farmor!

Min Ros...du är saknad som solen på en grå och regning dag. Mitt hjärta är sorgset men mina ögon ler av lycka för att du var den du var! I mina tankar sitter vi hemma hos dig farmor, äter kanelbullar och dricker mjölk. Vi förstår varandra du och jag...I mina tankar är jag liten igen, jag njuter av din lukt och ditt sällskap. Jag känner mig trygg.


Jag ler av alla fina minnen du har gett mig farmor och jag är glad över att solen skiner på din 81 års dag!


Jag vet att du är hos mig, du finns här i varje tanke och varje steg jag tar. Du är min vakande ängel och min strålande blomma. Saknaden är stor och du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Jag ler idag farmor, jag väljer att vara lycklig för att jag fick lära känna den bästa farmor av som alla. Jag väljer att vara lycklig över alla fina minnen du har gett mig. Jag väljer att vara lycklig för att solen skiner på oss idag. Jag väljer att vara lycklig för att jag lever. Jag väljer att vara lycklig för jag vet att du hade velat ha det så!


Jag älskar dig!

Sonja Aldén och Farfar

Hade en underbar kväll igår, Sonja va helt fantastiskt duktig! Jag fjäskade till och med till mig en kram, kärlek! Har precis hälsat på min ursöta farfar, har saknat honom!
Imorgon bär det av till sys, love U! Saknar min syster och hennes underbara knattar, men imorgon blir det kramkalas!
Ikväll ska jag till allra bästaste och mysa!
Kärlek, kärlek, kärlek!!!!

Hem!

Kl 18.07 går tåget från stationen hem till småland! Ska bli så mys att träffa familjen igen...ska ge mor och far stoooora kramen!
Stannar där hela helgen och imorgon blir det konsert med Sonja Aldén! Ska bli kul! Nu ska jag packa och njuta av solen!
Tack Björne för en underbart mysig kväll, det känns så krsvlöst när jag e med dig, underbart!!!
Ha en finaste helg!
Puss Puss!

Älska!

Jag älskar mig själv idag!!! Jag är vacker, rolig, smart och fruktansvärt klok! Idag går jag rak i ryggen för jag är stolt över att jag är jag! 
Puss och kaka!! 

Behagligt!

Underbart mysiga helg!

Tack mina änglar, ni är så många nu så jag orkar inte längre nämna några namn.. Jag fick ett fantastiskt härligt slut på veckan igår och en underbar start på kommande vecka idag. Idag har jag varit i studion, min andra låt är nu färdig, så stolt!!! Bra sätt för mig att bearbeta vad jag känner.


Träffade den intressanta killen i helgen igen...han växer i mina ögon! Han är så mysig...hoppas att vi ses igenJ


Vet inte riktigt vad jag ska säga...har en behaglig känsla i kroppen idag. Saknar min familj och allra Bästaste och Snuttan, men jag vet att jag snart få träffa dom!


Livet ler mot mig idag!

Inse att ni är värdefulla!!!

Jag vet inte vart jag ska börja...underbara människor! Igår vaknade jag med ett leende på läpparna, trots fredag den 13 var jag så himla glad.
Dagen igår var helt perfekt! Lagom är ett ord som inte längre finns i min vokabulär, det har ersatts med ordet perfekt. Lagom är ett tråkigt ord som faktiskt betyder perfekt! Varför ska allt vara lagom när det kan vara perfekt?


Gårdagen var spontan och härlig, fick träffa ytterligare en underbar människa som även hon fått bemärkelsen ängel.

Många av er änglar därute vet inte vilka fantastiska människor ni är. Vi är många nu och tillsammans är vi fruktansvärt starka och aldrig ensamma.

Jag blir rörd när jag tänker på er, ni skänker mig så mycket glädje, VARJE dag!


Jag har tagit på mig ett uppdrag! Till sommaren ska vi alla träffas i Slottsskogen, njuta av dagen och återuppleva barndomens lekfulla tid. Jag har redan börjat fundera och ser med förtjusning fram emot att träffa er alla!


Livet är en gåva som vi allt för länge har missunnat oss. Vi har slösat på värdefulla dagar som vi aldrig får tillbaka. Många dagar har gått, men jag vill att vi ser på de mörka dagarna med glädje! Utan dom hade vi aldrig varit så starka som vi är idag. Många människor hade vi aldrig träffat om vi inte hade blivit sjuka. Jag vill att vi ska vara tacksamma för de tuffa åren vi har haft och genom den kraft vi har tillsammans kan vi hjälpa upp andra änglar på rätt väg och lära dom se ljuset i livet!


Jag vill att vi alla tänker med stora bokstäver: JAG HAR BLIVIT SJUK, MEN DET BÄSTA ÄR ATT ALLA KAN BLI FRISKA, ÄVEN JAG!!!


Jag önskar er en alldeles underbar helg! Puss och Kaka!!!


Ytterligare ett steg i rätt riktning!

Precis som jag trodde är gårdagen och ångesten idag ett minne blott! Återigen vann jag över min bulimi, gissa om jag sitter här och sträcker på mig!!!


Har precis ätit lunch och njuter av att vädret börja bli mer och mer våraktigt! Idag känns det toppen och jag lovar att det var värt var enda sekund av ångesten! Jag vet att såna dagar kommer att komma, men det bästa är att jag vet att dom också kommer att GÅ ÖVER!


Jag är glad över att leva och jag är glad över att jag har tagit ytterligare ett steg mot det friska livet!


Idag ska jag fortsätta att "arbeta" på min andra låt, vem vet...jag kanske lägger ut den första här när jag känner mig redo?!


Puss och Kärlek!!! 

Vägdagsångest!!!

Jag vet inte vem jag försöker att lura...ringde till dagvården och sjukanmälde mig idag...varför? Jag är inte det minsta sjuk! Kvällen igår och hela dagen idag har varit full av sjuka tankar. Tankarna började smyga sig på när jag insåg att det var vägdag på sjukhuset idag...fick från ingenstans en jädra ångest över Mc Donalds och pizzan i helgen. Har verkligen varit stolt över att jag ätit det, men igår slog ångesten till utan förvarning. Sjukdomen är så ologisk! Som om jag skulle gått upp 10 kilo av att äta pizza och Mc Donald?Dagen har varit riktigt tuff idag...Mela har varit en robbot. Jag har ätit som jag ska, men hela min kropp och hjärna har motarbetat mig, har varit på Mias sida idag. Men min vilja till det friska livet är sjukt stark och jag vet att jag kommer må bättre om jag bara fortsätter att äta som jag ska. Jag vet att ångesten inte kan döda mig, jag vet att det blir bättre!


Så jag fortsätter att må dåligt för jag vet att det blir bättre...

Imorgon är en ny dag och förhoppningsvis har ångesten gett sig av och Mela har fått lugn och ro igen!


Kärlek änglar!


Fest!!!

Har haft det underbart kul i helgen och känner mig så fruktansvärt frisk! Viktor har varit en stor hjälp när det gäller maten och jag uppskattade verkligen att jag fick följa med på festen.


Idag åt jag pizza ingen ångest och jag åt med "motta". Nu har jag köpt lite godis för kvällen, men inte för att jag mår dåligt utan att jag var lite sugen, har ätit ett par bitar och känner mig ganska tillfreds!


Träffat många nya människor och en mycket intressant kille;)


Jag trivs med mig själv och är stolt över den jag är. Imorgon är det måndag och jag tar återigen upp kampen med försäkringskassan!


Ha en riktigt mysig kväll för det ska jag ha!!! Puss

Mc Donalds:)

Jag gör framsteg varje dag. Svårigheter dövar jag allt mer sällan med min ätstörning. Helt ärligt, har inte hetsat och kräkts sen mitten på november. Det känns helt otänkbart för mig att välja den vägen igen. Jag är fruktansvärt stolt över mig själv och känner mig riktigt stark! Ångesten infinner sig allt mer sällan och när den gör det så håller den inte i sig så länge. Den blir lättare att uthärda varje gång och varenda gång jag har klarat av det växer jag ett par centimeter...


I veckan har jag ringt många viktiga och jobbiga samtal. Jag har bråkat med försäkringskassan 2 gånger och förhoppningsvis får jag mina pengar nästa vecka!
 

Så många underbara människor träffar jag varje dag! Så många som inspirerar mig på olika sätt...musik! Just nu är det Peter LeMarc som förgyller mina dagar. Lite vemodiga låtar, men så starka!


Se hela bilden
Idag har jag ätit på Mc Donalds. En Mc Feast meny, det ni! Jag är fortfarande lika vacker som innan. Jag har inte gått upp tio kilo och jag är inte det minsta sugen på att hetsa! Kvällsmat kommer jag att äta som planerat ikväll!


Jag rekommendera er att inhandla BulimiBibeln av Sofia Jensfelt. Jag är med i den...har haft mycket ångest över den, men nu när jag bläddrar i boken är jag såååå stolt och jag hoppas verkligen att den hjälper någon där ute.


Kvällen kommer fortsätta med lite tv-mys och kvällsmat. Sen ska jag sova och njuta över mina framsteg!

Älska er, ni är starka!!!

Tålamod!

Andra veckan på dagvården är snart avklarad. Tredje dagen som jag tänker vinna över sjukdomen. Jag mår så bra när jag äter på mina mattider!!!!


Jag måste få tacka dig Malin för dina underbara ord, det gör mig tårögd och jag blir så mycket starkare av ert stöd änglar!


Idag ska jag återigen ta upp fighten med försäkringskassa...kryper verkligen på knäna nu!

Är lite bekymrad över min älskade sys. Saknar henne och hoppas att hon har det okej efter omständigheterna, måste få prata med henne snart! Love You!!!!


Idag ska jag skriva ihop ett CV, har hittat ett väldigt spännande ställe och jag håller tummarna på att jag får arbetsträna där!


Livet går sin gilla gång och jag trivs mer och mer för mig själv för varje dag som går! Det känns verkligen som att jag börja hitta mig själv och att jag börja trivas i mitt eget sällskap.
Igår fick jag frågan vad som har varit det bästa med min behandling och mitt svar på det är utan tvekan att; Jag har fått mitt liv tillbaka! Med hjälp och stöd från sjukhuset, familj och vänner har jag fått tillbaka livsgnistan! Jag vill leva och jag njuter av att finnas. Jag har insett att livet inte är en plikt utan en möjlighet.


Jag fick också frågan vad det svåraste med behandlingen är. Mitt svar där är att det är fruktansvärt svårt att ha tålamod. Att bli frisk tar tid och man måste ge det tid. Många gånger under min behandling har jag känt mig frisk och verkligen trott att nu är jag som alla andra och vips så är man tillbaka i samma sjuka beteende som förr. Jag får hela tiden påminna mig om att det tar tid och att det är de små stegen som gör att jag kommer att kunna ta de stora stegen!

Det är verkligen en tuff resa till det friska, men så länge man håller fokus på vad det är man vill så kan vi nå vårt mål. Glöm aldrig att; ALLA KAN BLI FRISKA!!!!Bulimi är inte en förkylning som går över på en vecka. Tänk vad lång tid det tog för oss att bli sjuka, vi måste vara berädda att lägga tid på att bli friska också! Ha tålamod vänner, det kommer att komma en dag då vi kommer att titta tillbaka på vår sjuka tid och uppskatta livet som frisk! Jag lovar er det!!!! Puss och kram!

RSS 2.0