Fuldag...

Igårkväll när jag och kärlek hade lagt oss låg vi (läs jag) och pratade om fuldagar. Efter en stund säger Martin
-vad är en fuldag?

Jag:
-Du vet en sån dag när man kollar sig i spegel och känner sig ful, fet och inga kläder sitter bra!
Han:
-Nej....jag har aldrig haft en fuldag då...

Jag trodde att alla människor på denna jorden hade haft en fuldag...men min älskling har seriöst ALDRIG haft en fuldag.

Han:
-Jag ser ut som jag gör och har alltid gjort det, finns ingen mening med att klanka ner på sig själv...

SÅ SANT HJÄRTAT!
Från och med idag NO MORE fuldagar:)


Har jag sagt att jag nämnt att han är min stor inspiration i livet???

Vad bryr jag mig?

Läste precis kloka Maja-Lisas blogg (http://dagensmajalisavisa.blogg.se/), var tvungen att dela med mig av vad hon skrivit!
Jag bryr mig inte om vem du arbetar med. Jag vill veta vad du längtar efter, och om du vågar göra det ditt hjärta drömmer om.

Jag bryr mig inte om hur gammal du är. Jag vill veta om du är villig att riskera allt för kärleken, för dina drömmar, för det äventyr det innebär att leva.

Jag bryr mig inte om i vilken position planeterna står i förhållande till dina stjärnor. Jag vill veta om du känt sorg, om livets motgångar gjort dig öppen eller om du krympt ihop och slutit dig av rädsla för kommande smärta.

Jag vill veta om du kan nalkas smärtan, min eller din egen, utan att försöka gömma den, förminska den eller fixa den. Jag vill veta om du kan nalkas glädjen, min eller din egen, - om du kan dansa, vild av en lycka som fyller dig ända ut i fingerspetsarna utan att bekymra dig om att vara försiktig eller realistisk och utan att tänka på vilka begränsningar det ligger i att vara människa.

Jag bryr mig inte om ifall historien du berättar är sann. Jag vill veta om du kan göra någon annan besviken för att förbli sann mot dig själv, om du kan uthärda anklagelser om svek utan att svika din egen själ. Jag vill veta om du kan vara trogen och därför pålitlig. Jag vill veta om du kan se skönhet även en grå dag.

Jag bryr mig inte om var du bor eller hur mycket pengar du har. Jag vill veta om du kan stiga upp efter en natt full av ångest och förtvivlan, då du är trött ända in i märgen, och gra det som måste göras.

Jag bryr mig inte om med vem eller vad du har studerat. Jag vill veta vad som bygger upp dig inifrån när allt annat faller sönder. Jag vill veta om du kan vara ensam med dig själv och om du tycker om sällskapet som ensamheten bjuder.

Jag bryr mig inte om vem du känner eller hur det kommer dig att du är just här. Jag vill veta om du kan uthärda att stå mitt i elden med mig utan att rygga tillbaka.
Taget från "Det är aldrig kört!"

Östra!

Saknar tiden på sjukhuset ibland...framförallt alla töser! Vilken sammanhållning vi hade. Styrkan vi gav varandra när det va jobbigt och förståelse i tystnaden.
Man va aldrig ensam med sina hjärnspöken...
Jag är inte ensam nu heller, men människor som inte har varit i samma sits kan aldrig förstå så som ni gör/gjorde!
Jag vet inte om du läser Anna...men ja...saknar dig!
Pantea, tack för samtalet...
Saknar er alla!!!
Nina, Matti på Första Biobesöket
Anna-Panna...min älskling!
Hur många schalar han du med??
Jag med bästaste personalen...tänk va dom fickl stå ut!
Mitt rum 1:a advent 2009
Hanna försöker göra mig liite vackrare!
Konstigt vilken jobbig tid detta va, men nästan bara bra minnen! Jag har nästan glömt all ångest som fanns då!

KÄRLEK!

God morgon!

Sitter här med en god kopp kaffe i handen, tvättmaskinen är startad och idag vaknade jag upp och kände mig glad! Det va länge sedan jag hade en "bra-dag" känsla...
Så just nu sitter jag och ta igen mig på bloggläsandesfronten! Ni har så grymt snygga bloggar!!! Hur gör man? Min blogg är tråkig och inte det minsta personlig, så om någon vänlig själ där ute skulle vilja hjälpa mig med layouten (heter det så??) så tackar jag inte nej!!
Idag känner jag mig kreativ, det blir att sy upp ett par byxor till kärleken och förhoppningsvis får jag min I-phone idag:)
Senare blir det pajbak och finbesök av Sofia. Har ni inget för er så trilla in här efter fyra och säg hej, idag är jag social hörrni...så passa på, man vet aldrig hur länge det håller i sig;)


Kärlek!

Dagens planer

Igår agerade jag frisör åt min farfar. Det blev väl inte riktigt så bra som jag tänkt mig, men han var nöjd i alla fall...

När jag och pappa kom hem hade Martin, Anna, Mikael och sötisen Olivia bestämt tisdagens planer. Speedway står det på kvällens schema, men först grillning hemma hos familjen Landahl:)
Nu blir det till att tvätta lite och senare ett besök hos systeryster.
Igår beställde jag en I-phone...undrar hur detta ska gå! Sambon får nog lära upp mig...teknik är ju inte riktigt min grej som ni vet!
Här har lillfisen precis lämnat mammas sköna mage för att ta sig an den stora vida världen!

RSS 2.0