Äntligen i fas!

publicerat i Allmänt;
Det där med att ha mycket på agendan gör ofta att jag skjuter saker och ting framför mig. Det märkliga är att jag så väl vet att jag inte mår bra av det! Det blir mer att göra och fler saker att ta tag i och midre tid förstås...

Men, idag fick jag tummen ur! Hurra för mig! Så nu är även morgondagens checklista planerad och det verkar som att vi kommer ro i land även denna veckan utan att sänka skutan! Härligt...

Min stora tös är på så många sätt inspirerande. Ikväll när jag suttit med bokföringen och räknat (inte min starka sida direkt) har jag haft en liten minirutröst i mitt huvud. Jag hör henne om och om sjunga -vad funkar bäst, TEAMWORK:) underbara barn! 

Denna veckan kommer bara fisa till, många kunder och 2 Me&I partyn inbokade. Kollade min sida idag och jag har redan efter 2 månader in i säsongen nåt upp till 81 procent av mitt mål, älskar när man lyckas med mål man själv satt upp.  

Jag är så stolt över mig själv och min familj som är mina största stöttepelare.

Nu är det natten för en sleten kropp och imorgon kör vi igen! 

Bjuder på en bild av fredagens kvällssyssla!
God natt!Mansdiskriminering?

publicerat i Allmänt;
Tidig morgon här hemma. Jag har varit vaken sen halv fyra, men konstigt nog känner jag mig ganska utvilad! För en gångs skull (händer kanke en gång om året) gick jag och la mig i tid igår, OCH somnade! Så när minstingen vaknade halv fyra och skulle ha mat studsade jag upp. Eller jag gick inte upp som en halvdöd zombie i alla fall...

Alltid skönt att få en stund för sig själv på morgonen, kaffe och reflektioner, det gör gott för hjärtat!

Så vad är nytt sen sist då? Inte mycket...jag och Martin fortsätter vårt omlottschema, vi ses inte jättemycket, men vi hinner ju inte heller tröttna på varandra. 

Det är konstigt det där med kvinnodiskriminering, man hör det överallt....men aldrig någonsin hör man folk prata om mansdiskriminering. Det finns, tro mig! 

Föräldrarledighet och män hör lixom inte ihop, inte om du frågar chefen på min mans jobb....och står du på dig och är föräldraledig (det är ju dina rättigheter som pappa) ja, vad möter du på arbetsplatsen när du kommer tillbaka? 

Det är märkligt...det är år 2015 och vi har inte kommit längre. Min man skulle kunna stå på sig och vara hemma med Doris, men rädslan att förlora jobbet är större, vilket jag förstår! Men tråkigt det där....

Vädret är underbart just nu och förra veckan fick vi en 4-åring i huset, jisses vad tiden går undan!
Våran lilla skrutt har blivit 4 år...jag är så tacksam för mina barn och kan inte fatta att dom där skitungarna har växt i min kropp och bär mina gener....livet är bra häftigt alltså! 

Dags att ta tag i dagen, jag önskar er alla en underbar dag! 


Stolt 4-åring!


Imponerad!

publicerat i Allmänt;
Idag har jag gjort något som verkligen förvånade mig själv! 
Dagen började bäst på alla tänkbara vis,  Rut kom och väckte mig och sa att frukosten va klar. Eller hon väckte mig först för att hon inte kunde hyvla osten, hon hade försökt med både stekspaden och slickepotten, kreativt. Sen blev jag snällt beordrad att lägga mig igen!Sen när jag skulle sminka mig hände det som inte får hända, jag tappade mitt solpuder i golvet och det gick i tusen bitar. Nu låter jag väldigt ytlig, men detta puder har räddat mig många sömnlösa nätter, eller jag ser i alla fall inte ut som 7 svåra år när jag använder det! 
Tycker själv att det är ganska tramsigt, men på fem år har jag och Ester lauder kommit varandra väldigt nära!

Men jag googlade....och tillslut mosade jag ihop hela pudret, hälde i alkohol och pressade ut det i min lilla ask, nu står det och torkar och jag hoppas innerligt att det imorgon är som nytt:)

Tycker själv det ser himla bra ut:)