Bra dagar!

Idag är jag lycklig. Fick min mens idag och den är så välkommen tillbaka efter att ha varit borta i typ 1,5 år. Ännu ett tecken på det friska...


Mycket känns bra i mitt liv, men någonstans längst in är det nåt som inte stämmer. Jag kan inte säja vad det är och kan inte för mitt liv förstå varför det där finns. Ibland får det mig att göra saker som jag ångrar, eller som i alla fall ger mig ångest. Precis som att jag och ångesten inte går att skiljas åt.

Oftast är det bra, men de andra dagarna börjar jag undra hur jag egentligen mår. Jag tycker att jag mår bra, men förstår inte varför det blir på det viset ibland.


Syster du vet vad jag pratar om och det är riktigt skönt att jag har berättat för dig...jag funderar inte så mycket över det. Har mest accepterat läget och blickar framåt.


Pratade med bästaste idag, insåg hur efterlängtad hon e. På torsdag åker jag till småland och det ska bli så skönt att träffa familjen!


Nu ska jag sova...hoppas att morgondagen blir lika fin som dagen idag!


Kärlek!!!

Underbara dag, underbara människor!

Hela dagen har varit så fantastiskt underbar. Alla på jobbet va på gott humör, både sol och fredag, vem är inte glad då?

Efter jobbet mötte jag upp en gamal barndomsvän för lunch. Efter det blev det lite chatchup time i solen. Så roligt att se dig Jossan! Fortfarande samma störtsköna människa som du var när vi var mindre. Få absolut se till att ses lite i sommar!

Vi skildes åt efter några timma och jag fortsatte min färd mot havet! Som ni kanske förstår är jag och solen bästa vänner. Så eftermiddagen spenderades tillsammans med Angelica för sol och bad.

Kusinen kom en snabb visit innan fotbollen och härliga och efterlängtade Samuel kom förbi och jag fick en myskram innan han flyr landet. Fjantig som jag e hade jag köpt en lite gåva....men den får han först öppna när han är på varmare breddgrader...allt för att han ska tänka på mig lite;)

Nu sitter jag hemma hos Angelica med en kall cider i min hand. Vi upptäckte igår att vi typ bor grannar! Trevlig överraskning. Ikväll blir det nog lite mys i slottsskogen och kanske utgång. Helgen kommer vara slapp...sol och bad och lycka!

Saknar alla er hemma i Småland....satsa på nästa helg!
Ha en underbar fredag hjärtan!!!!

Årets första dopp och en massa annat!


En mysig grillkväll hos underbara Sofia...tycker att det är dags att komma hem från USA nu!!!


En bussfärd till stan....det blir ju inte roligare än vad man gör det:)


Ett tips för struliga  magar...haha, det du pappa!!


Helena fick sin ängel på axeln tillslut!


Posar i min nya tröja!


Vår underbara balkong!


Allas våran Becka! Vacker!


Skräckfilmsbio på 3D Såååå splaschig och dålig!


Jag och myssambo igår i slotsskogen!Cammy med festivalarnas hund!


ÅRETS FÖRSTA DOPP!!!!


JIPPIE!!!! Sommaren är här!

Glädje

Jag har varit en runda på jobbet och hälsat på "mitt" gamla skift...

Så underbart glad jag blev av att träffa dig igen Patrik! Skönt att se att du är på benen. Saknar passen med dig, vilket team du. Härligt det ska bli med lunch på onsdag, vi har ju en del skvaller att catcha upp!


Jag promenerade till jobbet idag och blev glatt överraskad när jag märkte att det inte ens tog en timme. Nu kommer det bli en hel del Inlines till jobbet framöver, härligt!


Pratat lite med bästaste idag, det va ett tag sen. Längtar efter dig ska du veta!

Nu när jag har fått pausa lite känns det bättre. Mitt humör är på topp igen och mitt sociala jag är tillbaka! Nu blir det nog till att sola lite på balkongen tror jag.


Kössar och Pössar bejbisar!!

Paus...

Idag blir det en liten paus, en dag att hitta tillbaka till mig själv. Mobilen kommer att vara på ljudlös och alla måsten skippar jag idag. Idag ska jag landa...


Dagen idag blir fylld av Melissa Horns ljuvliga stämma;


Jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu. Jag får för mig att jag kan va kvar, men vet inte hur. Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är...förstör inga minnen, du vill inte se mig sån här..

Dom såg mig som någon annan, jag kände mig som det. Jag följde dig längst vägen den natten så vuxen i din hand. Men om en vän kan viska och ett löfte brista går jag hellre hem, än kvar i nåt jag lämnat för längesedan.


Sen en tid tillbaka har jag varit trött. Försökt att vara allt på samma gång. Så mycket man kan göra och borde och vill, mitt i allt så ska man räcka till.

Sen en tid tillbaka har jag varit tom, försökt att hitta spår som leder rätt. Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan och mitt i allt så ska man vara sann
 
Sen en tid tillbaka har jag varit tyst och försökt att känna efter hur det känns. Ja man gör som alla andra och försöker att bli van, men jag har tröttnat på att vara likadan.

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag och försökt att vara nån till lags. Ja man kämpar för en plats som passar både här och där och snart har man glömt vem man är.
 
Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär och insett att jag måste börja om. Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där, men snart ska jag hitta den jag är.
 
Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort...2 år har gått och saknaden är fortfarande lika stor!

När vindens ljumma vindar stryker liv ut ur min själ,
så tänker jag på dig, du som alltid vill mig väl.

Så mycket jag gått igenom, så mycket som jag ej förstod,
då fanns du alltid nära, torka tårarna och log.

Sen viska i mitt öra att allting löser sig,
jag minns att jag förundrades och ville bli lika klok som dig.

När alla andra vände ryggen så stod du ändå hos mig kvar,
står där alltid vid min sida, och jag önskar allt var som det var.

För bara några år sen var allting mer än lätt,
sen hände det som hände och jag var inte mer komplett.

Men du sprider en sån värmre och lyser starkare än solen,
och jag vet att det är sant att du är den bästa farmor'n på jorden.

Du har funnits jämt, både i gråt och i skratt
och att lyssna så bra som du det är livets största skatt.

Visst så förstår jag att det som gått inte kommer igen,
men jag vill alltid ha kvar dig, du är en sån trogen vän.

Tack för allt du gett mig och tack för allt du ger idag.
När solen slutar lysa, så vet jag att du stå kvar.

Midsommar=skit!


Pappi är lite depp och opepp idag...midsommar är inget för mig! Mammi är lite galet engagerad i Winnerbäcks låtar. På kontot är det minus och morgondagen ser mörk ut.

Bäbisarna sköter sig förutom pisslukt och hårstrån överallt! Nej, om man ska se det från den ljusa sidan så slipper jag ju äckliga nypotatisar och sill i morgon. (Blir en halv Calsone, resterna från idag...)


Men jag är inte bitter, trivs ju trots allt med mig själv. Bättre sällskap kan man ju inte hitta. Hmmm....känner mig inte det minsta ensammast i världen!


Så trevlig midsommar mina vänner, bry er inte om mig...jag har ju mina katter!

Midsommar, redan?

Fick en underbar start på veckan igår trots extremt lite sömn och försovning....


Idag har jag tvättat en maskin tvätt efter jobbet. Konstigt hur ansträngande vardagliga sysslor kan vara. Men nu är det gjort och det är skönt.


Mitt dåliga samvete gnager mer och mer på mig varje dag. Känner att jag inte riktigt räcker till. Många som jag inte har träffat på länge, men jag har ingen ork! Vill vara social och träffa alla, men jobbet tar det mesta av min kraft just nu. Känner också att det måste få göra det, vill ju komma tillbaka dit på heltid så småningom. Förutom trötthet och hosta mår jag bra!


Solen skiner här på oss idag och jag hoppas att det håller i sig till midsommar. Ska bli så kul att få se systers son, längtar! Känns overkligt att sommaren är här och att det är midsommar på fredag. Känns som att tiden flyger förbi utan att jag riktigt hänger med. Men det är väl så det är,
Livet.

Ikväll kommer Samuel förbi en runda ska bli skönt att få krama honom!


Hatar MÅSAR!!!

Lördag morgon...vaknade av att tusen måsar försöker sjunga allsång, kan ju säja att jag blev lite smått sur!

Gick upp och möttes av Helena och allas våran Becka, humöret blev lite bättre. Vi hade en riktigt skön kväll igår! Tittade på Mia och Klara och provade en massa kläder. Jag har konstaterat att vi är tre sjukt snygga brudar alltså!


Jag sitter och lyssnar på skön musik och jag antar att Helena och Becka lider en hel del där ute, så snart få jag nog sätta på Thåström eller nåt så att dom inte flyr härifrån!


Snart ska jag in till stan och möta upp syster, sakna!!! Sen blir det lite party ikväll...och imorgon får jag ÄNTLIGEN träffa Samuel!


Underbar lördag vänner!

Var e min gråzon?

Vad ska jag göra, vad ska jag göra? Jag är inte mer än människa...ibland känns det som att folk förväntar sig så ofantligt mycket mer än vad jag kan ge dom av mig. Kanske är det för att jag ger intrycket av att klara av allt, men så är i alla fall inte fallet. Varje dag är en kamp och varje dag väljer jag att kämpa. Jag vet att livet är värt att leva men ibland tar kraften slut. Rastlösheten är stor och tankarna är starka. Hålla ut, det är det enda jag kan göra...vet att ångesten inte kan göra mig illa. Ibland önskar jag att jag fick sova, sova utan att drömma. Kanske kommer det med tiden?


Vill räcka till för allt och alla, men jag räcker nästan aldrig till för mig själv. Det finns så mycket måsten...

Jag har försökt att känna efter hur det känns, men jag vet ärligt talat inte längre..


När jag levde i min ätstörning var allting bara svart eller vitt, det fanns ingen gråzon över huvudtaget. Nu känns det som att jag är svart eller vit. Maten funkar, men min personlighet kan inte hitta en gråzon. Vill verkligen hitta den, men vet inte hur. Det kommer väl med tiden antar jag...


Kanske kan jag få lite sömn nu när hjärnans tankar har fått komma ner i skrift?


God natt mina vänner god natt!

Likgiltig...

Jag känner mig så svag och besviken på mig själv. Jag har jobbat endast 3,5 timme per dag och jag är helt färdig! Vill så mycket mer, men kroppen hänger inte med i hjärnans tempo! Idag har ångesten legat över mig som en skugga...vill bara gråta, men är likgiltig. Hatar känslan av likgiltighet...skulle må bra av lite tårar.

 

Mina arbetskamrater är underbara, ändå tror jag att dom iakttar mig när jag äter och att dom tycker jag är en lat jävel.

Jag VET ju att det absolut inte är så, men mina tankar...

Tankarna är verkligen jobbiga, men jag vet att jag har full makt över dom och att de ger sig så småningom!

Idag hade jag bara velat krypa in i din famn och gråta. Jag hade bara velat gråta och mysa...

Det är konstigt, men jag saknar dig...

Första dagen avklarad!

Så var första dagen på jobbet avklarad...


Trött är jag, men det känns fantastiskt härligt att vara tillbaka. Hade glömt hur roligt det är att köra truck!

Lunchen va lite jobbig, känns som att alla tittar vad jag äter, men det är en vanesak antar jag.


Helgen har varit underbar, trots flytt i lördags. Tack Samuel för all hjälp, du anar inte hur mycket jag uppskattar det!

Dagarna rullar på och jag har blivit moster igen. En söt liten kille blev det och jag är så glad över att allt gick bra! Härligt jobbat syrran:)


Här kommer lite bilder som jag lovade för flera blogginlägg sedan!

Kärlek!


Dagen efter vi hade fått den nya lägenheten. Leo var bland dom första sakerna som fick flytta in, här stylad av min kära sambo!


Jag och sambo ute på äventyr, alltid lika kul! Love U


Emilpuss hos sys i växjö. Saknar er!!!


Jag och sys på Johans 25 års fest som hon fixat utan hans vetskap!


Jag på vår fantastiskt fina balkong! Lägg märke till mina läckra strumpor...hahaha


Annebaby visar sina fantastiska gymnastikkunskaper....


...och jag kan ju inte vara sämre...hehe


Bror på besök...vilken lyckad bild!


Eftersom jag inte har någon ny bild på er små sötisar så får det bli en gammal! Saknar dig bästaste och är såååå nyfiken på huset!
Längtar tills vi ses!


Böjer King ÄGER!

Igår efter lite tårar bestämde jag mig för att rycka upp mig! Camilla och Helena får alltid mig på humör.

Vi va inne en sväng på Böjer King, haha. Vad ser jag inte där....givetvis en ursnygg kille. Galen som jag e skrev jag mitt namn och nummer på en servett.

Frågade Camilla senare på kvällen vem han va....givetvis upptagen och pappa! Otur för honom...hehe!


Blev lite vin här hemma och senare utgång, galet roligt hade vi! Nu har jag i stort sett fått alla gårdagens luckor fyllda...och jag verkade i alla fall ha roligt!


Har god lust att bjuda er på Andreas mms, men tror han kan bli lite sur på mig då!

Nu är det Slim Susie som gäller, älskar!


Har varit på läkarbesök idag också, sen va jag uppe på sluten och kramade om mina gamla behandlare. Det va kul att se dom men jag längtar verkligen inte tillbaka! Köss

Jonas Gardell äger!!!

Det var en gång en Jesus
och han kom till dem som var utstötta
och han sa:
om ni är ufon, ska jag också vara ett ufo
om ni är monster, ska jag vara ett monster
och han färgade håret svart
och sminkade sig med mascara och kajal
och han mobbades på skolgårdarna och på arbetsplatserna
och han hade klippkort på psyket
och han kunde inte sluta skaka
och när de slog honom sa han ingenting
och när de skymfade honom öppnade han inte sin mun

du behöver inte tro mig idag, men tro mig imorgon
för den här Jesus kom till dem som var utstötta
och han sa inte:
ni förtjänar er utstötthet
han sa inte:
sluta vara så konstiga
om ni ändrar er ska ni se att ni får vara med

den här jesus kom till de som var ytstötta och han sa:
ni är välsingnade
han sa:
saliga är ni. för var och en av er har en ängel som i himlen ser sin faders ansikte
ni är viktiga
gud har räknat varje färgat strå på era huvuden

just så sa han
och om du inte tror mig idag
ska du tro mig i morgon

föresten är det helt okej om du inte tror mig
jag förstår dig

eftersom ingenting är som förut
och allting är som det alltid har varit

TÄNKVÄRT!!!

Varför dricka när man

kan röka,varför röka när

man kan knarka, varför

knarka när man kan dö,

varför dö när man kan leva


RSS 2.0