Med kärlek blir vi starka!

Mitt i all oro och sorg, känner jag mig så varm av all kärlek som finns runtomkring oss.

När lillebror blev skadad, så kände jag mig så ensam i min sorg. Men jag hade bara inte insett hur många människor jag hade runt mig.
Nu ser jag hur fina människor är och jag känner verkligen av kärlek. Jag tror att man genom tankar och kraft kan skicka kärlek och styrka. 
Jag har bett dom jag pratat med om att göra det och hoppas innerligt detta hjälper dig till framsteg kära syster! 
Jag är berörd av att det finns så många som vill hjälpa och för första gången känner jag på riktigt att jag är redo att ta emot hjälpen.
Jag känner ett lugn mitt i oron och jag kommer att samla på mig kärlek och positiva energier tills vi ses. 
Du kommer fortsätta göra framsteg, det är jag säker på, finns inget annat alternativ.


Min historia är slut.

Jag tror min historia är slut nu. 

Jag fastnade lite där ett tag, i min historia, mitt förflutna. Jag tror det va bra för mig att vara där, vrida och vända på alla minnen, alla tankar, men jag vill inte stanna kvar i mitt förflutna. 
Livet pågår här och nu, framför mina fötter och jag upptäcker att livet liksom fortsatte trots att jag valde att vara i det förflutna. Jag missade ju allt det bra som pågick precis framför mina ögon!

I onsdags träffade jag en fantastisk kvinna, jag har träffat henne innan och hon har en underbar energi, jag mår bra av att träffa henne. Men i onsdags var hon tuff och ganska hård, men det hon sa va precis vad jag behövde höra! 
Jag är en grubblare, funderar mycket och det är inte så bra alla gånger. 
Min uppväxt har inte alltid varit den lättaste, men jag behöver ju inte heller stanna där. Min uppväxt är inte min framtid, mitt förflutna är inte min framtid. 

Nä, nu hoppar jag ur de gamla ursletna dojjorna, hoppar i dom nya och gör nya fotspår, fotspår som jag faktislt vill gå i, fotspår som jag bestämmer själv. 

Jag önskar er alla en trevlig fredag! 
Kran och kärlek!!!


RSS 2.0