Vissa dagar stannar jag...

publicerat i Allmänt;

Vissa dagar klarar jag inte att besöka din grav. Vissa dagar stannar jag i bilen på parkeringen...
Idag är en sådan dag lillebror, solen lyser och det borde vara en fröjd att sitta vid din grav, men idag stannar jag i bilen. Idag känns ångesten för stor i bröstet och benen för tunga för att gå innanför grindarna. Idag känns allt orättvist och sorgligt.
Jag älskar dig och saknar dig❤️

När tiden inte räcker till!

publicerat i Allmänt;

Min ständiga fråga är hur jag ska få fler timmar på dygnet...
Jag har ju förstått sedan länge att detta är en omöjlig ekvation, dygnet består av 24 timmar och det kommer alltid att förbli så!
Som egen företagare med 2 jobb, jobbar jag i perioder mer än 40 timmar, men det finns ju så mycket mer än jobb i livet. Jag vill träffa vänner, gå på bio, ha mysdagar med familjen, träna och ibland bara få hänga i soffan med en go bok.
Denna höst vinter ska jag försöka planera och strukturera upp mig lite, ligga steget före helt enkelt för att inte ligga som ett ursketet plommon när ledighet väl dyker upp!
Igår fick jag höra att du måste ju ha hur mycket energi som helst?
Det fick mig att börja fundera, för jag ser det inte så. Men det är nog så i perioder, sen när det tar stopp får jag tvinga mig upp ur sängen...
Där tänker jag inte hamna i höst vinter! Så vad tror ni? Kan planering och strukturering ge fler timmar på dygnet?
Idag bjuder jag på lite bilder hur det ser ut i vårt hus när jag har mycket att stå i! Denna gången kan jag inte beskylla barnen...
Det är mina grejer som ligger och skräpar precis överallt!

Det bästa av två världar...

publicerat i Allmänt;

Jag har skrivit om det innan, men bara måste få skriva igen.
Idag går jag på endorfiner, jag hade så jäkla trevligt igår!
Jag är en lyckligt lottad människa som får ta del av det bästa av två världar. Jag driver mitt alldeles egna företag (studio 9 vackra naglar) och det är jag mäkta stolt över att snart har kunnat göra i 4.5 år!
Men vid sidan av, ett jobb som från början var en hobby finns Me&I. Det låter kanske fånigt, men jisses vad glad jag är över att dessa fantastiska kläder är en del av mitt liv.
Som mamma till två barn tycker jag lite att det är en plikt att ha koll på vad vi låter våra barn bära.
Me&I's kläder har öko-tex sertifikat och produceras under extremt bra förhållanden. Fabrikerna kontrolleras regelbundet och jag som mamma behövde inte oroa mig för att det förekommit varken barnarbete eller att mina barn bär kläder fulla med olika gifter!
Att kläderna dessutom är superfina och jättesköna är en härlig bonus:)
Jag känner mig alltid vrålsnygg när jag bär damkläderna och dom funkar fint både till fest och till fredagsmyset i soffan, dom är så sköna!
Har du inte hört talas om Me&I så tycker jag att du ska kika in på hemsidan www.meandi.se

Här följer lite bilder från gårdagen😊