Du är stark!!

Sitter här och myser...jag har din munktröja på mig brorsan. Ler lite vid tanken av hur irriterad du hade blivit över att jag "rotat" i din garderob igen. Men du vet ju hur mycket jag älskar att gå runt i dina kläder! Just nu känns det enormt tryggt att bära ditt klädesplagg, hoppas du känner min närhet.

Imorgon kommer jag och hälsa på dig, ska bli skönt att få hålla din hand...jag kommer att stanna hos dig tills du har vilat färdigt och känner att du orka vakna igen!

Jag tänker på dig precis hela tiden och hjärtat slår några extra slag av oro varje gång telefonen ringer. Men jag kan inte sluta tro på dig...jag vet att du är stark.

Det är många som tänker på dig just nu och jag hoppas att det ger dig extra styrka. Eller jag vet att det gör det.

Jag älskar dig lillebror och ber varje sekund av dygnet att du kommer tillbaka till oss!

Puss och kram 

En dröm...

Ja du lillebror...jag drömde om dig inatt. Hela familjen va samlad i Cille och Rogers vardagsrum. Du kom in och skrattade åt oss alla. Du sa med ett leende;- Där skrämde jag er allt va! Jag grät, kramade om dig och sa;- ja, din jävel, det gorde du verkligen!

Min största önskan är att detta blir en sanndröm...

Tänker på dig hela tiden och just nu tvekar jag inte en sekund på din styrka. Du vet att du inte har något val va? Din uppgift här i livet är att vara min spydiga, irriterande lilebror som alltid ger mig blåmärken på armen! Så vila ett par dagar nu så att du är redo att fortsätta leva ditt liv älskade bror!
Jag kommer att vara där när du vaknar...

Jag älskar dig, kan inte säjas för många gånger...

Ses snart igen...puss puss favoritlillebror!!!

Gammalt fynd!

Rensade lite i mina gamla papper och hittade ett brev. Jag måste ha skrivit det i slutet av 2008, blir riktigt glad när jag läser sånt här. Gång på gång inser jag vilken stark människa jag e!Så många sömnlösa nätter det har blivit. Kroppen värker, tankarna snurrar och magen smärtar. Jag är trött men kan inte sova, du ger mig ingen ro, låter mig aldrig vara i fred. En ständig plåga är vad du är och inte en sekund låter du mig vila. Jag har gett upp att vara arg och bitter på dig, det tjänar ingenting till. Du är och förblir min största fiende, min bästa vän.

Jag hoppas bara att jag en vacker dag förstår dig, först då kan jag resonera med dig. Du kommer alltid att finnas där, men den dagen jag förstår vad du gör med mig och vilken kraft du besitter, den dagen kommer du inte längre att kunna påverka mitt liv, min vardag.

Jag är trött på att du styr över mig och min kropp. Mitt liv är bara mitt och jag kommer att ta tillbaka det även om du kämpar emot.

Samtidigt måste jag tacka dig för att du funnits i mitt liv i tio år. Utan dig hade jag aldrig varit den människa jag är idag. Jag är en stark människa med humor, empati och förståelse för människor i min närhet. Jag vet att jag är vacker även om du försöker att intala mig något annat. Du har hindrat mig mycket i mitt liv, men utan dig hade jag aldrig känt den tacksamhet till livet som jag känner här och nu i denna stund. Du har fått mig att förstå att livet är värdefullt och att jag vill leva. Du har visat mig vad riktiga vänner är och hur viktigt det är med kärlek.

Så tack Bulimia Nervosa för att du funnits där och tack för att du finns! Du har varit en fiende länge, men jag är redo att gräva ner stridsyxan. Du får ha dina åsikter, en röst i mitt huvud. Jag kommer inte längre att kämpa emot. Jag kommer att lyssna på vad du har att säja, resonera med dig och därefter kommer jag att ta ett beslut.

Mitt liv är mitt, det kan du aldrig ta ifrån mig käre vän!!

Ett brev skrivet i början av slutenvården...ett brev som jag än idag kan läsa och lära mig mycket av. Ett brev att hämta styrka ifrån...

Ny vecka, Nya tag!

"Tur att du har din blogg där du kan svartmåla alla och tycka synd om dig själv"

Så är det absolut inte! Jag startade min blogg för lite drygt ett år sedan och det var enbart i syftet att skriva av mig och dela med mig av min väg ut ur Bulimia Nervosa, som jag lidit utav en stor del av mitt liv. Jag började blogga för jag hade bestämt mig för att bli frisk och ville få andra människor att se vilken kamp och vilket helvete det är att ta sig ur en ätstörning. Min mening är inte att svartmåla någon och därför skriver jag oftast inte ut namn på bloggen heller.


"Man är inte sjukare än vad man gör sig"

Jag kan hålla med dig delvis. Ätstörning ÄR en sjukdom, men man kommer riktigt långt på sin envishet och vilja...och lättast är ju att bli frisk om man har en lugn omgivning.
Jag tycker själv att jag har varit riktigt stark som inte har fallit tillbaka trots dödsfall, duster med myndigheter (där det inte ens är jag som skulle tagit dom dusterna), flytt och rättegång!


Nu har jag lagt in alla räkningar i datorn och gjort upp en budget för kommande månad. Planerat upp matsedeln för veckan och skrivet inköpslista. Känner att jag har varit fruktansvärt effektiv ikväll och kommer nog att somna riktigt gott. Imorgon bär det av till jobbet och jag e laddad till tusen!


Tack kärlek för en underbar vecka och för all hjälp idag...du är min skatt!


Over and Out för mig!


Bestulen, lurad och kär!

Du tog en bit av mig och smulade sönder det till små glasskärvor...skärvor som lämnar sår i själen. Du påstår dig ha blivit frihetsberövad, det du inte inser är att du dödade en liten bit av mig, en bit av mig som jag aldrig kommer att få tillbaka. Men jag vet att du kommer att få ditt straff, kanske inte den här veckan, men det kommer. Jag vill tro att synden så småningom straffar sig själv, jävla idiot!


Återigen har jag förlorat dig, den här gången mer än sist. Ja du, den här gången lurade du mig rejält...litade faktiskt på dig. Vet egentligen inte varför jag har gått och väntat på att du ska höra av dig, inser att du nog betydde mer för mig än vad jag betydde för dig. Men vad ska jag göra systra mi, känner mig lurad och besviken, näst intill likgiltig.


Störst av allt är ändå kärleken! Ja du vacker, här ligger du och snarkar och jag kan inte låta bli att le när jag ser på dig. Jag sökte dig och fann mitt hjärta, kan inte säja annat än att mitt liv har fattats dig! Trots kaoset i mitt liv just nu gör du mig lycklig. Det är en härlig känsla vill jag lova!


Just nu vill jag frysa tiden ett litet tag, njuta av kärleken och slippa ta tag i det som är jobbigt. Men jag vet att det inte fungera på det viset, så jag får helt enkelt försöka njuta av de stunder av ljus i mitt liv som när jag tänker efter ter sig rätt många. Imorgon blir det utflykt med allra bästaste och ingen är gladare än jag för det! Hoppas även på lite kvällsmys med familjen!


Åter igen har jag fått ner lite tankar som malt ett par dagar i mitt huvud och nu ska jag se om John Blund kanske även tar sig en tur till mig inatt!

sweetdreamsbaby.jpg Good Night image by cc2742


Godnatt änglar...

KÄR!

Jag är KÄR!! Har träffat världens finaste!! Du e verkligen fantastiskt underbar...längtar ihjäl mig efter dig! Martin lille, vad ska jag göra med dig????
Puss puss


Ännu en ny vecka...

Så, ännu en ny vecka har börjat. Jag tyckte att förra veckan va jobbig, denna kommer nog att bli snäppet värre. Men jag känner mig ändå ganska stark. Det kommer att bli jobbigt, men något som måste gås igenom. Det är inte bara för min skull, utan för att visa för alla vad som är rätt och fel. Kanske gör det en annan människa starkare...


För ett år sedan hade jag inte varit så stark som jag är idag och det får mig ändå att tro att det finns en mening med allt som händer.


Jag känner att jag är stark och som vännen sa kanske det inte är så bra att bara luta sig mot någon annan. Men att söka stöd i andra människor tror jag är bra. Då står jag ju ändå på mina egna ben, men gör det bara lite lättare för mig genom att ta hjälp av dom jag älskar.


Ingen kommer någonsin få mig att sluta att älska. Kärleken är det finaste och den kommer alltid att finnas runt omkring mig, det gäller bara att se den!


I lördags firade jag min söt, hade en riktigt trevlig afton. Träffade många nya människor och njöt av att äntligen få vara hans dam!


Igår kväll hade jag det ganska jobbigt, men som för alla människor går även mitt liv upp och ner och idag känns allt mycket bättre och allt tack vare kärlek!


Kärlek från familj, kärlek från vänner och kärlek från dig...Jag gör en tumme upp och koncentrerar mig på att överleva tills torsdag kväll! Som sagt, jag räknar timmarna!


Att leva utan att älska är ej att leva ett verkligt liv....


RSS 2.0