Hej Hopp!

Idag känns livet lite enklare! Mamma kom förbi en runda igår och vi började rensa i min garderob, sen blev vi hungriga och älskade mamma bjöd på mat på Källaren! Ljuvligt gott och såååå mysigt! Sen åkte vi hem och fortsatte med mammas garderob, blev en hel del som fick åka ner i svarta sopsäckar, och en del fick hänga med mig hem:)

En riktig mor och dottermysdag som gjorde susen för förkylningen!

Kärlek var först hemma vid 4 i natt, stackarn...typ 20 timmars arbete! Nu ligger han och sover och jag är givetvis rastlös. Vill gå ner och väcka honom, men han behöver ju sova, han måste ju vara helt färdig efter det tuffa arbetspasset!

Det är verkligen höst ute och jag njuter! Älskar när det börja bli lite mörkt och man kan tända upp hela huset med ljus, längtar så till första advent då ljustakar börja pryda fönsterna!

Ha en underbar söndag nu, och ta hand om varandra!

Kärlek i massor!!!

Hängig!

Här sitter jag...ensam, snorig och med en bultande huvudvärk! Ja, det är allt bra synd om mig idag...kärlek jobbar och jag börjar bli lite rastlös.
Solen uppmanar mig att ta en promenad i det fina vädret, men det känns allt bra motigt att ta av sig mina varma och sköna mysiskläder. Inte tala om hur jobbigt det känns att fixa i ordning håret.

Ja ni förstår...idag är det tycka-synd-om-Michaela-dagen!

Från det ena till det andra så har jag känt vårt lila mirakel! I onsdags (på min namnsdag by the way) fladdrade det till längst ner i magen på mig! Det lilla livet i min mage, vilken otroligt härlig känsla!

Nu blir det en kopp te och så ska jag fundera ut vad dagen har att bjuda på!

Trevlig lördag!

RSS 2.0