Åh!

Jag är så frustrerad över att min hjärna har försvunnit. Det är kaos i mitt huvud och det gör mig irriterad. Jag har någonstans i göteborg lagt en kasse med ett par helt nya byxor och två tröjor i. Eftersom min ekonomi inte är den bästa så kan jag ju givetvis inte köpa nya byxor. Nej, Michaela har nu betalat en massa pengar på kläder hon aldrig mer kommer att få se röken av...bra jobbat!

Mitt i allt tänker jag på dig hela tiden och det gör ju inte det hela lättare!

Förvirring och kaos är det som just nu råder i skallen på mig....jag vill bara att denna veckan ska vara över!


Så var det det där med känslor...

Man vet inte riktigt...när vet man då?

Starka känslor...JA!

Rädd för att bli sårad...JA!

Rädd för att känna...JA!

Nyfiken är jag....och rädd. Ena sidan vill så mycket....andra sidan flyr, ändrade precis status och nu ångrar jag mig nåt fruktansvärt...tänk om han inte känner som jag?
....
Har ändrat tillbaka....
 

Äter coca cola och dricker pringels!

Klockan e verkligen sängdax för längesedan! Jag har gått och lagt mig, gett upp och gått upp igen. Sitter med en cola i handen och pringelsen står på bordet framför mig. Och nej, det är absolut inget återfall. Tycker bara lite extra synd om mig idag...

Det har hänt så mycket och tankarna kommer givetvis alltid och stör mig när jag ska sova. Men jag låter dom komma idag oxå...tröstar mig med pringels och cola...mmmm, fantastiskt gott!

Livet känns trots allt ändå ganska behagligt för tillfället...Imorgon ska jag jobba igen, första dagen på nästan 2 veckor. Längtar efter min vardag...rutiner, och arbetskamrater. Trots alla hemskheter ska jag nog lyckas trolla fram en vardag igen:)

Hittade min byxdress idag som jag har letat mig fördärvad över ett tag nu. Det bästa av allt va att den va på rea, 49 kr så även en fattig människa som jag lyckades skrapa ihop de sista kronorna för en sommarpresent till mig själv, det är jag allt värd!

Längtar till onsdag, då bär det av till småland igen. Då ska jag krama dig, längtar efter dig! Mitt hjärta har börjat klappa lite extra för dig det sista och jag har en väldigt bra magkänsla....

På fredag fyller min älskade lillebror myndig, tiden går alldeles för fort! I mina ögon är du fortfarande en bortskämd, jobbig 10-åring som käkar upp mina chokladbollar! Men jag älskar dig ofantligt mycket, det ska du veta!

Så nu väntar jag på att sockerkicken ska lägga sig, så kanske även lilla jag kan få ett par timmars sömn!

Godnatt, godnatt!


Ingen väg kan vara lika svår som lång och inget mörker utan ljus!Att möta sina tankar...

Att möta sina tankar är inte alltid lätt. Personligen tycker jag att det är lättare att trycka bort dom. Men idag är det dags...varje tanke, varje känsla. Dom ska få komma, jag  ska bemöta och dom ska få gå....

Ingen människa på jorden ska få mig på fall. Jag har varit i ätstörningens träsk och ska aldrig dit igen.

Många saker ska man få vara med om i livet...dom svåra sakerna är en del av det. Jag har fått känna på hur det är att må riktigt bra och jag VET att jag kommer komma dit igen. Jag är en stark människa och jag tänker inte låta mig knäckas!

Om det jag har upplev den närmaste veckan hade hänt för ett år sedan hade jag dövat allt med att bara gå djupare in i min ätstörning. Efter flera månader av behandling är jag stark i mig själv. Jag vet vem jag är och att jag är värdefull, därför tänker jag ta itu med det som hänt på en gång.

Jag har rättigheter...och jag är en egen indivit som bestämmer över mitt liv!

Bilder...


Sommar, sommar, sommar...


Med denna tösen har det blivit en hel del badande:)


Man kan ju inte klaga på vädre!! 42 grader!!!!!


Helenas födelsedag 1 vecka sedan!


Sötast!!!


Mioni utslagen av värmen!


Mor och fars drömrum äntligen förverkligat! Så härligt fint....mys!


Här förbereds det för soldäck...herregud vilket slit!!


Såhär långt kom jag på 2 dagar...med liiiite hjälp från brossan;)


Festfin för farfars dag!


Viktor, härligt att träffa dig igen...och Grattis i efterskott!


Idag är det 2 år sedan vi firade din 80-års dag farfar. Trots 82 år fyllda ser du så ung och pigg ut! Världens snyggaste och bästaste farfar!!!

Puss och Kram!!

Vad skulle jag göra utan er??

Är hemma igen efter en toppenhelg hos mor och far. Känns som att jag har kommit till en ny nivå i livet. Känns på något sätt som att jag har taget ett kliv in i vuxenlivet nu.
Känner mig stark i mig själv och känns som att jag är redo att ta itu med ett och annat i livet. Som syster sa, man vet inte men kanske om tre år...

Har äntligen fått träffa Dante som för övrigt fyller en månad idag:) Grattis lillen!

Vädret har varit underbart...sommarregn och sol om vartannat!

I lördags firade vi farfar...det va en mycket lyckad kväll...efter det mötte jag upp Viktor på källan som oxå hade fyllt år...grattis hörru!!!

Nu sitter jag och samlar mina tankar inför jobbet imorgon. Ny prövning, utökat tiden lite...men det känns bra!

Underbara familj, underbara syskonbarn...älskar er alla så otroligt mycket! Det är först nu jag inser vad jag har missat i livet...att se er och att tänka på er gör mig tårögd. Av lycka!!!

Mor och far...vad skulle jag gjort utan erat stöd, ÄLSKAR er av hela mitt hjärta. Älskar er familjen!!!

Imorgon ska jag försöka lägga ut lite bilder:)

Kärlek!

RSS 2.0