Så länge det finns liv, så finns det hopp!

Operation efter operation efter operation…jag undrar hur mycket mer du ska orka. Varför kan det inte bara vända nu och bli bättre? Varför kan du inte bara få vila i lugn och ro, samla kraft och komma tillbaka till oss?

 

Fina, fina lillebror…ovissheten tär på mig. Den enda önskan vi alla har är att du ska komma tillbaka till oss. Varje natt finns du i mina drömmar och varje dag finns du i mina tankar, önskar så att det fanns någonting jag kunde göra.

 

Jag och Martin håller på att renovera köket för fullt, det kommer att bli fint. Jag har rensat garderoberna idag, allt hänger snyggt och prydligt på galjar. Ändå kan jag inte glädja mig åt det…


Jag försöker hålla mig sysselsatt, göra roliga saker, men hålet jag har inom mig går inte fylla. Det är bara du som kan det…

 

Tack alla underbara människor som ber för lillebror, snälla fortsätt med det! Jag säjer som storasyster, så länge det finns liv, så finns det hopp!


Min stjärna...

Vaknade av att jag grät imorse...men jag var inte ledsen. Jag grät glädjetårar...du hade kommit tillbaka till oss lillebror. Du var mycket mager, men du va hemma och du kunde både gå och prata. Jag kastade mig om halsen när jag såg dig, grät och berättade för dig hur mycket jag älskar dig och hur fruktansvärt det har varit att inte ha dig hos oss...sen vaknade jag...

Alla dessa drömmar, måste betyda något...snälla säj att du är påväg tillbaka! Du har haft så många motgångar nu, ändå fortsätter du att kämpa mot alla odds...du är så stark hjärtat.

Det är många som tänker och ber för dig...

Som kärlek sjöng för mig, skriver jag till dig älskade lillebror;

Skin, skin som den sol du e låt hela världen få se ditt vackra leende. Jag säjer lys, lys som den stjärna du e...

Du är inte längre nyhetens behag....

Lugnet har lagt sig och tystnaden sprider sig sakta. Nyfikenheten har stillat sig och människor går vidare som om inget hade hänt. Kvar ligger du älskade lillebror, fortfarande sovande, kämpandes för ditt liv.

För mig har tiden stannat...mardrömmen spelas upp gång på gång och jag kan inte låta bli att tänka om...om du bara hade stannat hemma den där kvällen...om du aldrig hjälpt den fulla mannen upp den där kvällen...om, om, om.

Jag kan inte spola tillbaka tiden. Jag kan inte hindra det som redan har hänt från att hända och jag kan bara inte acceptera läget som det är idag.

Så vad gör man?

Hur får man saker att kännas meningsfullt igen?

Hur tar man sig vidare?

Jag vet inte...jag tar en dag i taget. Du finns i mina tankar precis hela tiden...jag försöker tänka på allt det fina.

Du är inte död älskade lillebror, men du är heller inte levande...Just nu är du i ingenmansland och där befinner jag mig med. Tillsammans ska vi ta oss tillbaka i livet. Jag tänker inte sluta att tro och hoppas, va fan, tiden är INTE inne för dig nu!!!

18 långa dagar har gått Basti, tycker det är dags att vakna nu. Jag ska inte pressa dig...ta den tid du behöver, bara du kommer tillbaka till oss igen så blir allt bra igen.

ÄLSKA DIG FAVORITLILLEBROR!!!

Äskade, älskade du!

Jag är helt tom älskade, älskade du. Ingenting känns viktigt.

Hur orkar människor i denna sjuka värd gnälla över småsaker? Varför tar vi inte hand om varandra? Det är enkelt; man tar varandra för givet. Jag har varit precis likadan.

Helt plötsligt kollar jag en extra gång om människorna i bilen har säkerhetsbälte på sig.
Helt plötsligt är det extra viktigt med den där kramen innan man lämnar varandra.
Helt plötsligt är jag mån om att dom som står mig nära verkligen vet om att jag älskar dom.
Helt plötsligt ter sig livet så mycket annorlunda.


Kanske finns det någon mening med allt som händer lillebror, vill fortfarande tro att det är så även om det kan verka väldigt svart just nu.


Älskling, du har fått en bättre säng nu i alla fall och du ser lite piggare ut. Kanske inbillar jag mig bara, det må va hänt.


Det har varit underbart fina dagar i veckan, ändå når solen inte riktigt fram till mig. Jag tycker att världen ser annorlunda ut. Den är vacker, men träden gråter…vinden viskar en stillsam bön för dig. Alla berörs, du berör. Jag älskar dig!


Ett hjärta till dig...


Finns inga ord....

Om man ändå kunde vrida tillbaka tiden. Då skulle jag göra allting bra igen.

Det är inte mycket som känns viktigt nu lillebror, mina tankar är hos dig hela tiden. Alla dessa människor som ber för dig…finns det överhuvudtaget någon rättvisa här i världen?


Jag är arg på idioten som gjorde det som bara på några sekunder fick han en hel familj förkrossad. Och för dig älskade lillebror, förstörde han så mycket…


Du är en kämpe
, det kan ingen säja något annat om i alla fall…två veckor har snart gått och än har du inte gett upp!

Jag saknar dig så…saknar dina spydiga kommentarer och nervslagen…du skulle få hundra till godo om du bara vaknade!!!
Älskade lillebror, varför blev det såhär? Finns inga ord!

Orättvist...

Det finns inga ord. Det här är så jävla fel! Det är fel att du ligger där du ligger, det är fel att läkarna säjer så dumma saker när jag drömmer och hoppas på annat!

Jag drömde om dig inatt. Du hade vaknat upp och jag frågade dig om du sovit gott…du himlade med ögonen för att jag skulle förstå hur dum min fråga var. Du kunde röra dig precis lika bra som vanligt, det ända som var annorlunda var talet, du kunde inte prata. Men vi förstod varann ändå du och jag, precis så som det är mellan syskon.


Jag vet inte vad som kommer hända, försöker att tänka att mirakel har skett förut, samtidigt som verkligheten slår mig i ansiktet allt för ofta. Det är inte alltid lätt att hålla uppe hoppet.


Jag älskar dig…


Denna väntan...

Melissa Horn-Kungsholmens hamn

Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

Är du en av dem som var där när det hände
Eller saknar du nån du en gång trodde du kände
Är du en av dem som gråter när ingen ser på
Är du en av dem som berörs ändå

Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt
Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt
Min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska
Jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag

Aldrig mer ung, eller aldrig mera fri
När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti
Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt

Alla som vill ta en stund att fundera
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår
Och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år

Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Nej, det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

Det har varit riktigt kämpig idag brossan. Du har skött dig utmärkt men idag har alldeles förmånga tankar kommit över mig. Det här är inte rätt...du ska inte ligga där...allt känns så fruktansvärt overkligt!

Och denna väntan...imorgon får vi höra vad läkarna säjer...

Jag älskar dig så otroligt mycket, du är en riktig kämpe och tillsammans ska vi klara detta.

Basti...din dator blev klar idag, det måste väl vara ett tecken. Gick den att laga så måste det gå att "laga" dig också! Det är DIN dator och DU måste hämta ut den!

Jag vill bara att du ska vakna, det är allt hjärtat! Ses imorgon...godnattpuss...


Älskling...

Nu får du allt ta och vakna...vill ju krama dig! Saknar dig bror...har ingen som jävlas med mig ju! Tiden går så fruktansvärt långsamt när jag inte är inne hos dig. Jag skulle kunna sitta en hel dag och bara titta på dig och prata med dig. Rädslan och oron som infinner sig utanför sjukhusets dörrar är obeskrivlig...tankarna blir ibland bara för mycket!

Längtar redan tills imorgon så jag kan hålla din hand igen!

Tack alla där ute som håller hoppet och tron uppe för min älskade lillebror. Jag tror han blir stark av all positiv energi! Underbara människor...tycker att det är jobbigt att prata i telefon just nu, men jag blir varm i hjärtat av er omtanke!

Min älskade mor har födelsedag i dag oxå, vi har bestämt att fira den rejält när Lillebror har vaknat!

Godnatt

RSS 2.0