Så länge det finns liv, så finns det hopp!

publicerat i Allmänt;

Operation efter operation efter operation…jag undrar hur mycket mer du ska orka. Varför kan det inte bara vända nu och bli bättre? Varför kan du inte bara få vila i lugn och ro, samla kraft och komma tillbaka till oss?

 

Fina, fina lillebror…ovissheten tär på mig. Den enda önskan vi alla har är att du ska komma tillbaka till oss. Varje natt finns du i mina drömmar och varje dag finns du i mina tankar, önskar så att det fanns någonting jag kunde göra.

 

Jag och Martin håller på att renovera köket för fullt, det kommer att bli fint. Jag har rensat garderoberna idag, allt hänger snyggt och prydligt på galjar. Ändå kan jag inte glädja mig åt det…


Jag försöker hålla mig sysselsatt, göra roliga saker, men hålet jag har inom mig går inte fylla. Det är bara du som kan det…

 

Tack alla underbara människor som ber för lillebror, snälla fortsätt med det! Jag säjer som storasyster, så länge det finns liv, så finns det hopp!

Min stjärna...

publicerat i Allmänt;
Vaknade av att jag grät imorse...men jag var inte ledsen. Jag grät glädjetårar...du hade kommit tillbaka till oss lillebror. Du var mycket mager, men du va hemma och du kunde både gå och prata. Jag kastade mig om halsen när jag såg dig, grät och berättade för dig hur mycket jag älskar dig och hur fruktansvärt det har varit att inte ha dig hos oss...sen vaknade jag...

Alla dessa drömmar, måste betyda något...snälla säj att du är påväg tillbaka! Du har haft så många motgångar nu, ändå fortsätter du att kämpa mot alla odds...du är så stark hjärtat.

Det är många som tänker och ber för dig...

Som kärlek sjöng för mig, skriver jag till dig älskade lillebror;

Skin, skin som den sol du e låt hela världen få se ditt vackra leende. Jag säjer lys, lys som den stjärna du e...

Du är inte längre nyhetens behag....

publicerat i Allmänt;
Lugnet har lagt sig och tystnaden sprider sig sakta. Nyfikenheten har stillat sig och människor går vidare som om inget hade hänt. Kvar ligger du älskade lillebror, fortfarande sovande, kämpandes för ditt liv.

För mig har tiden stannat...mardrömmen spelas upp gång på gång och jag kan inte låta bli att tänka om...om du bara hade stannat hemma den där kvällen...om du aldrig hjälpt den fulla mannen upp den där kvällen...om, om, om.

Jag kan inte spola tillbaka tiden. Jag kan inte hindra det som redan har hänt från att hända och jag kan bara inte acceptera läget som det är idag.

Så vad gör man?

Hur får man saker att kännas meningsfullt igen?

Hur tar man sig vidare?

Jag vet inte...jag tar en dag i taget. Du finns i mina tankar precis hela tiden...jag försöker tänka på allt det fina.

Du är inte död älskade lillebror, men du är heller inte levande...Just nu är du i ingenmansland och där befinner jag mig med. Tillsammans ska vi ta oss tillbaka i livet. Jag tänker inte sluta att tro och hoppas, va fan, tiden är INTE inne för dig nu!!!

18 långa dagar har gått Basti, tycker det är dags att vakna nu. Jag ska inte pressa dig...ta den tid du behöver, bara du kommer tillbaka till oss igen så blir allt bra igen.

ÄLSKA DIG FAVORITLILLEBROR!!!