En lång kort vecka...

publicerat i Allmänt;

I måndags gick jag upp kl 4.00 för att börja en lång resa. Jag visste inte vart resan skulle leda mig, jag var livrädd och supernervös, men fast besluten om att den förmodligen skulle bli ganska bra.
Jag försökte att inte ha några förväntningar, ville inte bli besviken.
Idag är det torsdag och veckan har varit otroligt lång, men gått vansinnigt fort!
Idag känner jag mig fylld av hopp och längtan efter att få komma hem till min familj och börja ett liv med så mycket insikter och verktyg.
I början av veckan var jag arg, ledsen och så trött. Vissa pusselbitar var svårare än andra, men idag känner jag att jag fått hjälp att lägga mitt pussel och när jag kommer hem så kommer jag fortsätta att pussla och göra det bästa jag kan med dom nya kunskaper jag har.
Trodde aldrig någonsin att det kunde vara möjligt att jag på en vecka skulle kunna lära mig så mycket om mig själv.
Men glädje kommer jag imorgon bege mig hemmåt för att återse det bästa jag har i livet-familjen! Men jag ska erkänna att det samtidigt känns ganska sorgset.
Jag har träffat ett gäng helt okända människor, dom har lärt mig så mycket med deras öppenhet och jag har fått många svar på frågor jag burit med mig i åratal.
Helt plötsligt känns mitt bagage inte så tungt att bära och vetskapen om att jag inte är ensam är magisk!

Med dessa kloka ord säger jag godnatt❤️

Magsjuka-en utvilad mamma!

publicerat i Allmänt;

Verkligheten är precis vad rubriken heter! Natten mellan förra söndagen och måndagen började båda barnen kräkas inom loppet av två timmar. Martin drog till jobbet eftersom min måndag var fullspäckad med kunder, så kl 04.00 stack han och va hemma lagom till jag skulle åka.
Vilken dag han fick! Barnen spydde om vartannat och han gjorde nog inte annat än att springa med hinkar och torka efter dom!

På tisdagen var det min tur att vara hemma. Barnen var ju så trötta, så fick sovmorgon till 9! Sen gjorde dom inte många knop. Jag han däremot att sanera hela huset, helt fantastiskt underbart med ett rent hus och en tom tvättkorg!
I onsdags jobbade jag och i torsdag var jag ledig igen. Då var barnen pigga och alla måsten i huset var gjorda. Vi pusslade, pärlande, lekte med play do, spelade spel och lagade mat! Så himla mysigt och en tid jag verkligen behövde ha med mina barn!
Jag säger tack till magsjukan för förra veckan, vi behövde hela familjen en ofrivillig paus i vardagen. Jag fick boka om lite kunder och ställa in 2 Me&I partyn, men jag fick vara med min familj och samla en massa energi till kommande vecka och det är jag så tacksam över!

Hoppas ni har en fin vecka! Tänd ljus nu i mörkret och drick te under en varm filt! Krama varandra, det behövs nu när hösten är här❤️ kärlek!