Bästa påsken ever....hihi

publicerat i Allmänt;

Efter en lång helg i småland sitter jag nu framför datorn och försöker återgå till vardagen. Hade lite feber igår som idag har försvunnit, men halsontet är tyvärr kvar!


Påsken har verkligen varit den bästa! Har fått tid till familjen, kramats och umgåtts, underbart! Har även socialiserat mig med gamla vänner. Träffade Madde i helgen och det var verkligen längesedan.

Hade även en trevlig dejt med Anna igår, vet ärligt inte hur längesen det va vi sågs. Mycket hade hänt i deras hus i alla fall...alla rum va typ renoverade sen mitt sista besök där, så det måste varit ett tag sen.


Det känns skönt att kunna vara lite social igen och framförallt så är det underbart att jag orkar! Jag har kommit tillbaka till livet och jag älskar det!


Även om helgen har varit fantastiskt underbar njuter jag av att vara hemma igen. Har varit på Dagvården idag, bara 2 gånger kvar, sen är jag "fri". Känns skönt att slippa DV faktiskt, vill stå på egna ben nu och komma igång med jobb och så! Jag är redo för det nu...


När jag titta tillbaka på mitt liv ler jag av lycka. Trodde aldrig att det va möjligt att komma så här långt, jag trodde på allvar att jag inte kunde bli frisk. Men nu vet jag bättre, ALLA kan bli friska! Livet känns.....hmmm LEVANDE, jag känns levande!




Puss och kram på er sötnosar!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Puh:

säger det igen, du är bäst helt enkelt. det tänds ett ljus i mitt hjärta när jag tänker på dig, och det ger mig kraft för jag vet att livet är värt det. och om jag börjar glömma det så kommer jag hit och läser din blogg igen. puss

2:a kommentar, skriven , av Puh:

säger det igen, du är bäst helt enkelt. det tänds ett ljus i mitt hjärta när jag tänker på dig och det ger mig kraft för jag vet att livet är värt det. och om jag börjar glömma så kommer jag hit och läser din blogg igen. puss

3:e kommentar, skriven , av Anna:

Jag hoppas verkligen inte att vi hinner ändra så mycket tills nästa gång du kommer.... då har det gått för lång tid igen ;-)

Kram

4:e kommentar, skriven , av Anne:

Härligt att läsa att du börjar må bättre nu! Att du älskar livet:). Du är en stark människa. Många Kramar!!!!! Anne (Tapio)

5:e kommentar, skriven , av sandra:

Vad glad jag blir när jag läser din blogg :) du har verkligen kommit långt och jag ser dig som en förebild! Du fixar det här, som du har skrivigt.. det finns inget altenativ att återvända till. Nej, det finns det faktiskt inte! Ta hand om dig. Bamsekram /sandra Rahm

Kommentera inlägget här :