Vi är finast utan filter ändå!!

Nu är det inte många dagar kvar av en helt underbar semester. Jag önskar så att den aldrig tog slut! Vi har haft det helt fantastiskt underbart!
Vi började med en och en halv vecka i underbara Halmstad. Där fick jag en dag med min fina storebror och pappa, jag är så glad över det:) sen va det att stanna två dagar hemma för lite fix i trädgården och lite tvätt för att sedan packa husvagnen och ge sig av. Jag och Martin satt kvällen innan och kollade campingar, det slutade med destination Öland. Min första campingsemester och jag är helt betagen. På livet, på miljön, på lyckan....ville inte åka hem alls! Varför har ingen berättat för mig hur fint det är på Öland? Och varför har ingen fått mig att förstå att campinglivet är så fantastiskt underbart? Vilka dagar vi fick.
Det slog mig en morgon när jag gick till toaletten varför jag blev så förälskad. Jag mötte flera människor påväg för min morgonkiss, den ena mer yrvaken än den andra. Det var förstora t-shirtar, morgonrufs, hängande tuttar och foppatofflor....och herregud va vackra människorna är. Inte uppsminkade och tillfixade.
Vi är finast utan filter ändå❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0